Others

WonderDewi by Wonderlab!

So, apa itu WonderDewi? yang selalu keluar dalam Iklan tuh, dekat TV, dekat media social. Apa lai tuh? Of course, kamu pun wondering, like apa bah nih bikin samak wall saya, haha.

Why so many people posted about wonderDewi lah, WonderLab, like what so special about that? So, hari nih, saya mau kasih kenal kamu one of the latest product from WonderLab made from Korea.

But, before that, a Lil bit of introduction. For those yang interested mau tau, haa boleh proceed baca in the next paragraph.

Introduction of WonderDewi

WonderDewi adalah skincare mask sheet, meaning mask muka lah. Mask muka WonderDewi nih under WonderLab. WonderLab nih platform untuk skincare, dia ada tiga brands, which is Haru-Haru, Well Nature and WonderDewi. Tapi nih hari saya more to WonderDewi lah, because the package was so cute. Saya sudah beli tapi belum sampai. Dah sampai nanti boleh lah check. I posted it on my Instagram. You can check it HERE.

Okay, proceed.

WonderLab ada beberapa produk skincare, among them were cleansers, toners, moisturisers, serum essence and mask. Haa, pendek saja kan introduction dia. Sebab at the end, bukan juga kena baca, penat saja taip haha. Untuk memudahkan, nah, you can read more in this Website, www.wonderlab.com.my

WonderDewi sheet mask!

Okay, now, let’s introduce the WonderDewi sheet masks – Natural pure and safe! Gitew…

WonderDewi sheet mask!

Ok Jom mula, WonderDewi sheet mask nih ada 4 types of masks dalam package tu, dia ada Dewi Hydro, Dewi Bright, Dewi Soothe, and Dewi Repair.

  • Dewi Hydro – mengandungi AquaxylTM dan 7 jenis asid hyaluronic.
  • Dewi Bright – ektrak dari mutiara
  • Dewi Soothe – mengandungi Aloe vera Pink
  • Dewi Repair – mengandungi Natto enzyme

So, basically, WonderDewi sheet mask nih based on natural product lah. It was developed using Korea’s latest formula. Sesuai untuk semua jenis muka. To know more about kandungan dia, kamu boleh lawat Website dia.

Grab your WonderDewi now!

WonderDewi Sheet mask, ada 3 kits, wonder-kit for 7 days, wonder-kit for 14 days and wonder-kit for 28 days. Meaning, 1 sheet for a day. Sudah ada jadual penggunaan, senang kan, just use it for 20 minutes after cleansing your face.

Wonder-kit for 7 days (a Week)

  • 4 Dewi Hydro
  • 1 Dewi Soothe
  • 1 Dewi Repair
  • 1 Dewi Bright

Total harga untuk wonder-kit 7 hari adalah RM66 (exclude delivery RM10).

Wonder Kit for 7 days

Wonder-kit for 14 days (two weeks)

  • 10 Dewi Hydro
  • 2 Dewi soothe
  • 1 Dewi Repair
  • 1 Dewi Bright

Total harga untuk wonder-kit 14 hari adalah RM118 (no delivery charge).

Wonder-Kit for 14 days

Wonder-kit for 28 days (4 weeks)

  • 20 Dewi Hydro
  • 3 Dewi soothe
  • 3 Dewi Repair
  • 2 Dewi Bright

Total harga untuk wonder-kit 28 hari adalah RM228 (no delivery charge).

Wonder-kit for 28 days

How to purchase?

WonderDewi mask sheets nih tak ada di Watson atau Guardian, so far yang saya tahu lah. haha. Kalau kamu mahu beli, boleh dapatkan daripada agent-agent WonderDewi. Nak direct order, boleh klik link dekat bawah nih.

Purchase (Wonder Kit – 7 days) CLICK HERE

Purchase (Wonder Kit – 14 days) CLICK HERE

Purchase (Wonder Kit – 28 days) CLICK HERE

Thank you! So, sampai disini sahalah perkongsian mengenai WonderDewi. Next, will talk about Well Nature and Haru-Haru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *